Despre Noi

Optimeat > Despre Noi

Daca povestile din copilarie incep cu ‘’A fost odata…”, chiar daca suntem persoane  mature, ne putem incepe si noi povestea la fel:  A fost odata in Bucuresti o piata cu o veche traditie in breasla negustorilor, situata in Pantelimon. Pe  amplasamentul acestei piete cu trecut istoric, ne aflam acum noi, Optimeat.

Despre Optimeat

OPTIMEAT este o companie de import si distributie de marfuri alimentare, care s-a lansat in comertul cu carne in anul 2002.

Segmentul de piata in care a activat OPTIMEAT inca de la inceput, este cel al consumatorilor de carne, pentru care asigura materiile prime de cea mai buna calitate.

Odata cu cresterea volumului de achizitii, OPTIMEAT si–a diversificat portofoliul de marfuri, care astazi cuprinde: carne de porc, vita, miel, oaie, pui, rata si curcan, la care se adauga pestele si cartofii.

In anul 2006, OPTIMEAT isi deschide propriul depozit frigorific, dotat cu echipamente moderne si agreat pentru schimburile intracomunitare si isi dezvolta propria retea de distributie la nivel national.

Odata cu extinderea gamei de marfuri si a facilitatilor de tip logistic, OPTIMEAT castiga o piata mai diversificata, portofoliul sau de clienti cuprinzand acum toate segmentele pietei de profil: procesatori de carne de toate nivelurile, comercianti en gros, magazine de tipul retailului traditional, hoteluri, restaurante si catering.Optimeat a fost prezenta in lantul Metro Cash&Carry si in lanturi de hypermarketuri Auchan, Cora, Real.

Politica comerciala a OPTIMEAT continua activitatea de baza a firmei – furnizor de materii prime pentru industria carnii si de marfuri pentru sectorul comercial, in paralel cu orientari noi, cum ar fi:

  • Demararea unei investitii in vederea productiei de piese transate refrigerate de porc, vita, oaie si pasare
  • Identificarea de clienti noi, atat din tara cat si din Uniunea Europeana
  • Cresterea volumului si a diversitatii produselor destinate segmentului de retail
  • Concentrarea pe noi sortimente din categoria produselor Premium si promovarea lor pe piata
  • Promovarea de noi produse din categoriile peste, cartofi si legume congelate

OPTIMEAT s-a dezvoltat in spiritul traditiei si a acumulat forta financiara, lucru care i-a asigurat stabilitatea pe piata romaneasca, precum si atentia si respectul partenerilor din afara tarii.

Cu experienta si forta acumulate, cu un colectiv de munca pregatit si experimentat in domeniul in care activeaza firma, OPTIMEAT este pregatit sa raspunda pozitiv provocarilor unei piete in permanenta evolutie.

Istoricul Companiei

2002

OPTIMEAT se lanseaza in comertul cu carne si face aparte din grupul de firme care a fost infiintat in 1993.

2006

OPTIMEAT isi deschide propriul depozit frigorific, dotat cu echipamente moderne si agreat pentru schimburile intracomunitare si isi dezvolta propria retea de distributie la nivel national.

Prezent

OPTIMEAT castiga o piata mai diversificata, portofoliul sau de clienti cuprinzand acum toate segmentele pietei de profil: procesatori de carne de toate nivelurile, comercianti en gros, magazine de tipul retailului traditional, hoteluri, restaurante si catering.Optimeat a fost prezenta in lantul Metro Cash&Carry si in lanturi de hypermarketuri Auchan, Cora, Real.

Valori ale companiei noastre

Seriozitate

Responsabilitate

Calitatea produselor si serviciilor

Respectul pentru oameni

Parc Auto

Pentru a ajunge la clienti cu produsele in cele mai bune conditii, Optimeat efectueaza livrarile cu masinile din parcul propriu (capacitate 20, 10, 5, 2 tone).

Date De Contact

Daca doriti mai multe informatii despre produsele noastre, va stam la dispozitie!

Str. Fantanica nr. 36, sector 2 – Bucuresti , 021805, Romania

+40217 947 119

[email protected]

Contacteaza-ne!

Completati formularul pentru a intra in legatura cu noi!